Завантаження ...

У Сумах розпочався Європейський тиждень спорту

У Сумах розпочався Європейський тиждень спорту фото

Європейський тиждень спорту розпочали в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка.



Європейський тиждень спорту розпочали в Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка.

В рамках Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OLYMPICLAB Сумська обласна організація НОК України заохочувала студентську молодь до рухової активності та занять спортом!

Екстремально-силова боротьба та змагання, олімпійська вікторина, руханка від студентського самоврядування та запальні конкурси для вболівальників! Викладачі Інституту фізичної культури влаштували справжнє свято, щоб кожен міг спробувати чи знайти себе у спорті!

Мотиваційним зверненням про важливість поєднання освітнього процесу та фізичної активності розпочала свій виступ голова Відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області, Заслужений майстер спорту України з біатлону, срібна призерка Олімпійських Ігор – Олена Петрова!

Директор Інституту фізичної культури, професор Михайло Лянной звернувся до майбутніх педагогів словами древньогрецького філософа Сократа: «Пізнай себе, і ти пізнаєш весь світ», розуміння себе, своїх бажань, мотивів – відправна точка у побудові власної картини світу!»

Побажавши успіхів і наснаги славні лідери привітали найсильніших переможців заходу подарунками від Національного олімпійського комітету України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: