Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці врятували чотири гаражі та автомобіль

На Сумщині вогнеборці врятували чотири гаражі та автомобіль фото

14 вересня о 04:45 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в гаражному кооперативі на вул.. Вирівській у м. Конотоп. Телефонував сторож даного об’єкту.



14 вересня о 04:45 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в гаражному кооперативі на вул.. Вирівській у м. Конотоп. Телефонував сторож даного об’єкту. На гасіння направили черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 5 хвилин вогнеборці прибули на місце виклику і встановили, що горіло сміття в сміттєвих баках та перекриття розташованих поруч по обидва боки двох цегляних гаражів. Ускладнювало ситуацію те, що про пожежу повідомили запізно. На цей час дерев’яними конструкціями вогонь поширився на значну площу. Також із за щільної забудови, яка зменшила дорожній проїзд, із двох пожежних автоцистерн лише одна по своїх габаритах змогла проїхати до безпосереднього місця пожежі. Щоб потрапити в середину гаражів в яких відбувалося горіння довелося використовувати спецінструмент. Із однієї із споруд рятувальники відкотили на безпечну відстань автомобіль Volkswagen «Golf», в якому від температури горіння пошкодилися пластикові елементи салону та лакофарбове покриття кузова авто.

О 4:54 вдалося локалізувати пожежу, запобігши перекиданню полум’я на ще 4 гаражі, розташовані впритул до осередку горіння. О 6:35, використавши близько 4 т води пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: