Завантаження ...

Студентка СНАУ увійшла у трійку кращих дебатерів України

Студентка СНАУ увійшла у трійку кращих дебатерів України фото

11 червня завершився фінальний тур Агрополітичних дебатів, у якому представники аграрних закладів вищої освіти дискутували на актуальні теми розвитку сільськогосподарського сектору.



11 червня завершився фінальний тур Агрополітичних дебатів, у якому представники аграрних закладів вищої освіти дискутували на актуальні теми розвитку сільськогосподарського сектору. Жвава та цікава дискусія відбулася між студентськими командами. А переможців визначало суворе, однак справедливе, журі, до якого увійшли українські та міжнародні експерти, представники органів управління, освіти та аграрного бізнесу України.

Студентка юридичного факультету Сумського національного аграрного університету Євгенія Зінченко увійшла до трійки лідерів “Агрополітичних дебатів 2021”.

Конкурс організовує Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти (НМЦ) за підтримки проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог» (АПД). Темами дискусій для учасників були перспективи впровадження ринку землі, ефективне управління в агропромисловому секторі, натуральне та органічне виробництво продукції сільського господарства, тощо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: