Завантаження ...

На Сумщині стартує перший етап глобального Тижня безпеки дорожнього руху

Світове співтовариство розпочинає низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності.



Світове співтовариство розпочинає низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності. У травні заплановано проведення 6-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН. До уваги жителів Сумщини пропонується для ознайомлення Загальний план заходів з проведення 1-го етапу Тижня. Запрошуємо усіх бажаючих та причетних до теми долучитися до заходів першого етапу Тижня

З 17 по 23 травня 2021 року в Україні, і на Сумщині зокрема, буде проведено 1-й етап Тижня, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання.

З урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) – переважна більшість заходів у рамках Тижня проводитиметься у дистанційному форматі. Усі інші – із забезпеченням належних протиепідемічних заходів.

Більш детальну інформацію про Тиждень можна отримати з наступних джерел:

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 466-43-46, 067-466-43-33.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: