Завантаження ...

Суми потрапили в ТОП-5 міст, які найактивніше здавали майно в оренду

Суми потрапили в п'ятірку міст України, які найактивніше здавали в оренду майно через онлайн аукціони протягом І кварталу 2021 року.



Суми потрапили в п'ятірку міст України, які найактивніше здавали в оренду майно через онлайн аукціони протягом І кварталу 2021 року.

ДП «Прозорро.Продажі» презентувало рейтинг міст, які найефективніше використовують Закон України «Про оренду державного та комунального майна» для управління власним майном та найактивніше здавали в оренду майно через онлайн аукціони протягом І кварталу 2021 року.

За даними аналітичного модуля «Прозорро.Продажі» Суми потрапило в ТОП-5 зазначеного рейтингу та посіло 4 місце серед міст України з загальним балом 1,5.

Рейтинг міст побудований на основі наступних критеріїв:

  • потрапляють міста, які провели мінімум 10 успішних аукціонів за квартал;
  • відсоток успішних торгів та рівень конкуренції відносно міста-лідера в цьому кварталі;
  • максимальний показник конкуренції в Q1 – 2,65 пропозицій на торги, з цим показником порівнювали і всі інші міста;
  • орієнтовний розмір доходу, який отримує місто щомісяця, а також відсоток середнього зростання ціни на аукціоні по місту.

У ході презентації рейтингу особливу увагу звернули на аукціон з продовження договору оренди нерухомого майна за адресою: м. Суми, площа Покровська (сквер біля Альтанки), у якому взяли участь дев’ять учасників, завдяки чому орендна плата зросла у 44 рази.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: