Завантаження ...

Поліцейські Сумщини розшукали та повернули в родину підлітка втікача

Доба знадобилась правоохоронцям Шостки аби встановити місцезнаходження 16-річного хлопця, якій втік з дому. Знайшли парубка у Херсонській області



Доба знадобилась правоохоронцям Шостки аби встановити місцезнаходження 16-річного хлопця, якій втік з дому. Знайшли парубка у Херсонській області, куди він поїхав до знайомої дівчини.

До поліції із заявою про зникнення свого 16-річного сина звернулась жителька селища Вороніж Шосткинського району. Жінка розповіла, що хлопець поїхав до перукарні у Шостку і назад не повернувся.

На розшук неповнолітнього був задіяний особовий склад Шосткинського районного управління поліції. Правоохоронці перевірили вокзали, кафе, нічні клуби, місця скупчення молоді. Орієнтування з фотокарткою та описом його зовнішності були розіслані у всі відділи та відділення поліції Сумщини.

В той же час, ювенальні поліцейські встановлювали коло друзів і знайомих зниклого парубка.

«Під час спілкування з товаришами розшукуваного хлопця, наші співробітники дізналися, що той мав намір поїхати у гості до знайомої дівчини у Херсонську область, - розповідає Ольга Фіцколінець, начальник сектору ювенальної превенції Шосткинського районного управління поліції. – Інформація підтвердилась, коли ми зв’язалися зі своїми колегами з Херсону. Вони встановили його місцеперебування, а також доставили до місцевого відділу поліції. Звідти вже наші співробітники привезли парубка додому».

У своє виправдання неповнолітній говорить, що захотів поїхати у гості до своєї нової знайомої.

З парубком правоохоронці провели профілактичну бесіду щодо небезпечності таких подорожей та недопущення такої поведінки. Крім того, на його матір поліцейські склали адміністративний протокол за ознаками ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінці загрожує штраф.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: