Завантаження ...

На Сумщині поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вчиненні двох злочинів

Лише декілька годин знадобилося працівникам поліції аби викрити та затримати чоловіка, який вбив пенсіонерку та заволодів чужим транспортним засобом.



Лише декілька годин знадобилося працівникам поліції аби викрити та затримати чоловіка, який вбив пенсіонерку та заволодів чужим транспортним засобом. Наразі зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Сьогодні, близько 04.00 години ранку, в Тростянці, 38-річний чоловік, наніс тілесні ушкодження своїй 79-річній бабусі, з якої спільно проживав. Від отриманих травм жінка померла.

Двома годинами пізніше, йдучи однією з вулиць міста, зловмисник побачив автомобіль Опель, який стояв із заведеним двигуном, в той час як його 34-річний власник зачиняв ворота. Тож довго не роздумуючи, правопорушник сів до транспортного засобу та, зачинившись у ньому, поїхав у невідомому напрямку.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділення поліції № 1 (м. Тростянець) виявили його у Тростянецькому районі.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури йому вже оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» та ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: