Завантаження ...

На Сумщині розпочалась реалізація обласного пілотного проєкту «Зручне навчання»

Обласний пілотний проєкт «Зручне навчання», ініційований обласним Департаменту освіти і науки, стартував 24 листопада. На етапі апробаційного впровадження у проєкті беруть участь 4 заклади загальної середньої освіти



Обласний пілотний проєкт «Зручне навчання», ініційований обласним Департаменту освіти і науки, стартував 24 листопада. На етапі апробаційного впровадження у проєкті беруть участь 4 заклади загальної середньої освіти Сумщини: Сумська спеціалізована школа № 7; Шосткинська гімназія; Охтирська загальноосвітня школа імені Б.Д. Антоненка-Давидовича та Лебединська загальноосвітня школа № 5

Проєкт «Зручне навчання» спрямовано на створення сприятливих умов для навчання учнів у синхронному та асинхронному режимі (у тому числі в період карантинних заходів). Експерти проєкту – 15 науково-педагогічних, педагогічних працівників обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Стартував проєкт 5-ти годинною нарадою-стартапом в онлайн-форматі. Зокрема було розглянуто такі питання як нормативно-правовий супровід; методологічна складова процесів синхронного та асинхронного навчання; інформаційно-технічний супровід організації діяльності учасників проєкту з питань дистанційного навчання; методичний супровід навчання у закладах загальної середньої освіти за напрямами: українська мова та література, математика, фізика, хімія, біологія, історія, географія, іноземні мови, технології, фізична культура; психологічний супровід.

За результатами зібрання створено мобільні команди засобами Microsoft Teams Office 365, яким надано у відкритий доступ презентаційні матеріали.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: