Завантаження ...

Студентки СНАУ виступили на сцені обласного конкурсу краси «Студміс Сумщини 2020»

Конкурс «Студміс Сумщини» є однією з найочікуваніших подій обласної студентської спільноти. Це конкурс краси, таланту, кмітливості, грації та вишуканості.



Конкурс «Студміс Сумщини» є однією з найочікуваніших подій обласної студентської спільноти. Це конкурс краси, таланту, кмітливості, грації та вишуканості. Цьогорічний захід за правом можна назвати багатостраждальним, адже ситуація з коронавірусом в області змушувала переносити його не один раз.

Проте конкурс, все ж, відбувся і перевершив очікування організаторів та глядачів! Адже, проведений онлайн, зібрав біля екранів понад 5 тисяч глядачів, які вболівали за своїх улюблениць. СНАУ також підтримував своїх студенток: Поліну Журенко та Юлію Безуглу. У запеклій боротьбі дівчата вибороли нагороди у номінаціях «Міс Неординарність» та «Міс енергійність» відповідно. Та як би не розподілилися бали журі, для нас наші дівчата вже переможниці! Тож вітаємо їх з фіналом цієї грандіозної події.

А також вітаємо команду ГО «Краса та розум Сумщини», яка організовувала конкурс та зокрема керівницю організації і директорку Офісу промоції СНАУ Ксенію Блюмську-Данько з блискучим результатом та ще одним успішно реалізованим проєктом.

Відео з конкурсу можна переглянути на офіційній сторінці заходу в Інстаграмі . 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: