Завантаження ...

Студенти СНАУ здобули блискучу перемогу на конкурсі «Водограй талантів 2020»

Днями стали відомі результати щорічного Міжрегіонального багатожанрового конкурсу «Водограй талантів 2020». Це конкурс, який кожного року визначає творчі успіхи молодих артистів у різних напрямках.



Днями стали відомі результати щорічного Міжрегіонального багатожанрового конкурсу «Водограй талантів 2020». Це конкурс, який кожного року визначає творчі успіхи молодих артистів у різних напрямках. Цьогоріч через пандемію, не вдалося провести традиційні виступи конкурсантів, тож визначення переможців відбувалося дистанційно.

Приємно відзначити, що переможцями конкурсу у 2020 році стали студенти Сумського національного аграрного університету. Так, Гран-прі конкурсу отримала студентка факультету ветеринарної медицини Анна Радченко, а диплом І ступеня Аделіна Пухальська з того ж факультету.

Проте, ця перемога належить не лише дівчатам, а й усій команді, яка допомагала створювати конкурсні відеороботи: керівниці студентського академічного хору «Юність» Аліні Біловол, яка займалася з дівчатами вокалом; звукорежисеру Олексію Алєксєєву; відеооператору Денису Ляшенку. Тож щиро вітаємо усю команду з блискучою перемогою та бажаємо ще більше творчих успіхів та натхнення!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: