Завантаження ...

У Сумах стартував опалювальний сезон. Графіки підключення

За даними Департаменту інфраструктури міста, обидві теплопостачальні організації – ТОВ «Сумитеплоенерго» та Дирекція «Котельні Північного промвузла» – отримали газ відповідно до затверджених номінацій



Відсьогодні в обласному центрі планово розпочалося підключення тепла до будинків сумчан.

За даними Департаменту інфраструктури міста, обидві теплопостачальні організації – ТОВ «Сумитеплоенерго» та Дирекція «Котельні Північного промвузла» – отримали газ відповідно до затверджених номінацій, і працюють над подачею теплоносія до житлових будинків та лікарень, дитячих садків міста.

Підключення житлового фонду та комунальних установ відбуватиметься протягом п’яти-семи днів, відповідно до графіків, складених теплопостачальними організаціями.

Тепло до лікувальних закладів, закладів дошкільної освіти та закладів, де перебувають люди похилого віку, будинків дитини та інтернатів, запускатимуть за письмовими заявками їх керівників. У школах зважатимуть на початок канікул.

Робота з вчасної подачі тепла не припинятиметься й на вихідних, над цим працюватимуть як фахівці обслуговуючих організацій, так і теплопостачальних організацій. Контроль здійснюватиме Департамент інфраструктури міста.

Додамо, що відсьогодні у Курському мікрорайоні гарячу воду разом з опаленням надаватиме Дирекція «Котельня Північного промвузла» замість ТОВ «Сумитеплоенерго».

Графік підключення опалення споживачів КППВ
Графік підключення опалення споживачів ТОВ «Сумитеплоенерго»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: