Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу знешкоджено 29 боєприпасів часів минулих війн, ще 28 - виявлено

6 серпня, групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження трьох 76-мм та сімох 45-мм артилерійських снарядів, та дев’ятнадцятьох 50-мм мінометних мін часів Другої світової війни.



6 серпня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження трьох 76-мм та сімох 45-мм артилерійських снарядів, та дев’ятнадцятьох 50-мм мінометних мін часів Другої світової війни. Раніше небезпечні знахідки було виявлено в селах Перекопівка та Андріяшівка, Роменського району.

Цього ж дня, в лісі с. Перекопівка, на відстані до 600 м від житлових будинків, було виявлено двадцять шість 50-мм мінометних мін та два 45-мм артснаряди.

На місці виявлення небезпечних знахідок правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте! Вилучення та знешкодження даних предметів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: