Завантаження ...

Проєкт за участі СумДУ став переможцем конкурсу програми ЄС ЕРАЗМУС+

Європейська Комісія оголосила результати конкурсу 2020 року за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти» програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+.



Європейська Комісія оголосила результати конкурсу 2020 року за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти» програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+. Загалом було відібрано 10 проєктів з представниками України, серед яких 1 проєкт за участі Сумського державного університету.

Проєкти, що будуть реалізовуватись в Україні, спрямовані на модернізацію освітніх програм із соціальних наук та інженерії, охорони здоров’я і навколишнього середовища; модернізацію врядування закладів вищої освіти; зміцнення зв’язків системи вищої освіти з економічним і соціальним середовищем.

За участі СумДУ було підтримано проєкт “Open Practices, Transparency and Integrity for Modern Academia (OPTIMA)”, координатором якого є Національний університет «Львівська політехніка». До складу консорціуму проєкту увійшли також Донецький національний університет імені Василя Стуса, Луцький національний технічний університет, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти та Національний антарктичний науковий центр.

Метою проєкту є залучення ідей та практик відкритої науки до вітчизняного академічного середовища з метою підвищення рівня академічної доброчесності та прозорості, що позитивно вплине на якість освітньо-наукової діяльності.

Вітаємо партнерів та бажаємо усім плідної співпраці та успішної реалізації проєкту!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: