Завантаження ...

На Сумщині 15-річний підліток перекинувся на мотоциклі з коляскою

Подія сталася у селі Клишки Шосткинського району. Перебуваючи за кермом мотоцикла з коляскою, 15-річний підліток не впорався з керуванням мототранспорту та перевернувся.



Подія сталася у селі Клишки Шосткинського району. Перебуваючи за кермом мотоцикла з коляскою, 15-річний підліток не впорався з керуванням мототранспорту та перевернувся. Хлопець отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селі Клишки Шосткинського району в поліцію повідомили місцеві жителі. На вказане місце виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що внаслідок дорожньої аварії постраждав 15-річний хлопець, який знаходився за кермом мотоцикла з коляскою. Під час повороту ліворуч він не впорався з керуванням і мотобайк перевернувся.

Постраждалого підлітка машиною «швидкої» було доставлено до лікарні, де йому діагностували забої, гематоми та перелом шийки лівого стегна.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: