Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу один боєприпас виявлено та ще три знешкоджено

2 квітня, групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження однієї 120-мм та двох 82-мм мінометних мін часів Другої світової війни.



2 квітня, групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження однієї 120-мм та двох 82-мм мінометних мін часів Другої світової війни. Небезпечні знахідки раніше виявили ні відкритій території, на відстані до 150 м від житлових будинків в с. Поділ Охтирського району, в м. Охтирка на відстані 20 м від осель громадян та в с. Нехаївка Конотопського району на відстані 2 км від житлового сектору.

Цього ж дня, до Служби порятунку «101», надійшла інформація про виявлення предмету схожого на боєприпас в с. Нехаївка, Конотопського району. Ним виявився 122-мм артилерійський снаряд, який знаходився на відстані 2,2 км від осель місцевих мешканців. На місці небезпечної знахідки правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте! Вилучення та знешкодження даних предметів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: