Завантаження ...

У СумДУ презентували англомовне видання, що висвітлює проблеми нерівності у світі

Книгу «Reducing Inequalities Towards Sustainable Development Goals: Multilevel Approach» у Конгрес-центрі СумДУ представили її редактори



Книгу «Reducing Inequalities Towards Sustainable Development Goals: Multilevel Approach» у Конгрес-центрі СумДУ представили її редактори: доцент, завідувачка кафедри управління Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. Олега Балацького Ганна Швіндіна та професор з США Медані П. Бхандарі, який про ідею і своє бачення проєкту розповів учасникам зустрічі в онлайн-режимі.

Як повідомила Ганна Швіндіна, видання включає наукові статті українських вчених. Авторами розділів стали в тому числі колеги із Сумського державного університету, які є визнаними експертами та дослідниками, мають відповідний досвід з дослідження теми.

«Розділи книги присвячені різним цілям програми сталого розвитку, але їх об'єднує актуальне питання сьогодення – проблема нерівності. Вона існує в усіх країнах, але в різних пропорціях. Усі автори зробили свій внесок у осмислення проблем незбалансованого соціального, екологічного та економічного розвитку. Такий проєкт в СумДУ здійснюється вперше. Його ідея – показати європейські, американські практики, що зможуть зменшити нерівність», - зазначила редакторка видання.

Редактори зробили велику роботу, поєднавши результати досліджень та результати авторів з сучасними світовими тенденціями.

Книга видана англійською мовою данським високорейтинговим видавництвом River Publishers. Вона, на думку її авторів, буде корисною для експертів, політиків, громадських активістів та агентств як основа для розуміння найважливіших суспільних проблем.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: