Завантаження ...

Ще одна ДТП через зухвалу самовпевненість водія сталася на Сумщині

На 27-му кілометрі траси «Конотоп – Буринь – Чумакове» сталося зіткнення мопеда «Дельта» та автомобіля «IKCO SAMAND», в результаті чого водія мопеда з численними травмами доставлено до районної лікарні.



На 27-му кілометрі траси «Конотоп – Буринь – Чумакове» сталося зіткнення мопеда «Дельта» та автомобіля «IKCO SAMAND», в результаті чого водія мопеда з численними травмами доставлено до Конотопської центральної районної лікарні.

Повідомлення про це надійшло до чергової частини Конотопського відділу поліції близько 13.30 зі служби «103».

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що імовірною причиною зіткнення стало порушення правил дорожнього руху водієм мопеду, який, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі легковому автомобілю, що в цей час рухався головною дорогою. В результаті зіткнення 22-річний водій мопеда отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому правого передпліччя, відкритого перелому правого плеча, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та був госпіталізований до реанімаційного відділення Конотопської ЦРЛ. Водій автомобіля не постраждав.

Транспортні засоби поміщено на спецмайданчик Конотопського відділу поліції.

Слідчими ж за даним фактом вже відкрите кримінальне провадження за ч1. ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), проводяться всі необхідні слідчі дії спрямовані на встановлення обставин та причин дорожньо-транспортної пригоди.

В поліції ж закликають всіх учасників дорожнього руху дбати про своє життя та здоров’я, не допускати порушення Правил дорожнього руху навіть у дрібницях, адже дисципліна на дорозі – це запорука Вашої безпеки!

Відділ комунікації поліції Сумської області


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: