Завантаження ...

На Сумщині подружки виявились злодійками

Перебуваючи в бібліотеці учбового закладу, дві вісімнадцятирічні подруги вкрали з сумки своєї одногрупниці банківську картку, з якої потім зняли дві тисячі гривень.



Перебуваючи в бібліотеці учбового закладу, дві вісімнадцятирічні подруги вкрали з сумки своєї одногрупниці банківську картку, з якої потім зняли дві тисячі гривень. Останніх викрили працівники ювенальної превенції та притягли обох до кримінальної відповідальності.

В поліцію із заявою про крадіжку звернулась 18-річна студентка одного з навчальних закладів міста Шостка. Дівчина розповіла правоохоронцям, що з її сумки зникла банківська картка, з якої потім були зняті гроші у сумі дві тисячі гривень. У скоєнні крадіжки вона запідозрила своїх одногрупниць, яких попросила перевірити.

«Під час бесіди з поліцейськими, дівчата, на яких вказала заявниця, зізнались у крадіжці, - розповідає Віталій Єрохов, заступник начальника Шосткинського відділу поліції. – Вони розповіли, що того дня всі разом були в бібліотеці. Потерпіла відійшла та попросила їх приглянути за своєю сумкою, чим вони і скористались. А поцупивши її банківську картку, ввечері, біля банкомату, підібрали пін-код до картки та зняли звідти всю готівку. Гроші розділили порівну».

Наразі обидві дівчини шкодують про те, що сталося і вже повернули власниці викрадені у неї гроші. В поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 357 «Викрадення документів», які передбачають покарання до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: