Завантаження ...

На Сумщині прикордонники виявили порушника прикордонного режиму

Учора у Велико- писарівському районі прикордонники Сумського загону в ході реалізації завчасно отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, виявили порушника прикордонного режиму.



Учора у Великописарівському районі прикордонники Сумського загону в ході реалізації завчасно отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби інформації про можливу протиправну діяльність, виявили порушника прикордонного режиму.

Прикордонний патруль, перевіряючи ділянку кордону неподалік від населеного пункту Дмитрівка, за кілька метрів від кордону зупинив автомобіль марки «Toyota Land Cruiser Prado» української реєстрації без вантажу. В позашляховику перебувало троє громадян України.

Наразі за рух транспортним засобом дорогами, які відсутні в реєстрі автомобільних доріг та ведуть до державного кордону на 49-річного водія складені адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП.

Сумський прикордонний загін звертається до громадян та нагадує, що у контрольованих прикордонних районах Сумської області діють додаткові тимчасові режимні обмеження, які затверджені наказом МВС України від

7 вересня 2015 року № 1075, зареєстрованого у Мін’юсті України

30 вересня 2015 року за № 1166/27611.

Також з усіх питань, які стосуються дотримання режиму державного кордону та прикордонного режиму, громадяни можуть звернутися безпосередньо до управління Сумського прикордонного загону за телефонами: (0542) 671-370, (0542) 22-00-62 або безпосередньо до відділів прикордонної служби, що дислокуються в контрольованих прикордонних районах.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: