Завантаження ...

В обласній раді говорили про перспективи розвитку ФСТ «Динамо» на Сумщині

Відбулася робоча зустріч голови Сумської обласної ради Володимира Токаря з т.в.о. першого заступника голови ФСТ «Динамо» Євгеном Крисовим.



Відбулася робоча зустріч голови Сумської обласної ради Володимира Токаря з т.в.о. першого заступника голови ФСТ «Динамо» Євгеном Крисовим.

Присутні, серед яких заступник голови обласної ради Тетяна Головко та керуюча справами виконавчого апарату ради Вікторія Патютько, місцеві представники «Динамо», говорили про перспективи розвитку Товариства на території Сумщини, порушували проблемні питання, фінансування, пошук нових форм роботи в контексті реформ в Україні.

Євген Крисов зауважив, що раніше ФСТ «Динамо» мало видатки з державної казни, а починаючи з минулого року було визначено, що дотувати товариство повинні місцеві бюджети. Тож динамівець акцентував увагу на можливостях вирішення проблемних питань шляхом пошуку компромісу.

Володимир Токар подякував гостю за візит і його турботу про обласні заклади, які входять до структури ФСТ «Динамо». «На моє переконання, дитячо-юнацький спорт треба підтримувати як на рівні держави, так і на місцях. Адже, в першу чергу, це – здоров’я підростаючого покоління і майбутнє країни, виховання характеру і самодисципліна. ФСТ «Динамо», як ми маємо змогу спостерігати, вдається вдало поєднувати найкращі традиції виховання спортсменів і професійної підготовки правоохоронців», - наголосив голова обласної ради.

Тож після обговорень Володимир Токар попросив від Товариства «Динамо» лист із розрахунками потреб, аби краще бачити картину з фінансуванням. Далі пропозиції будуть винесені на обговорення профільних депутатських комісій.

Євген Крисов подякував керівнику обласного депутатського корпусу за конструктивну розмову, розуміння і підтримку. У зв’язку із 95-річчям створення ФСТ «Динамо», яке Товариство святкуватиме наприкінці жовтня, вручив Володимиру Токарю ювілейну медаль та значок.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: