Завантаження ...

У Сумах провели Олімпійський урок для тисячі школярів

10 вересня в манежі СумДУ зібралося близько 1000 школярів міста Суми, для яких провели Відкритий Олімпійський урок. У програмі заходу спортсменами представлені показові виступи



10 вересня в манежі СумДУ зібралося близько 1000 школярів міста Суми, для яких провели Відкритий Олімпійський урок.

У програмі заходу вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл та професійними спортсменами представлені показові виступи з баскетболу, хокею на траві, футзалу, фігурного катання на роликових ковзанах, художньої гімнастики, спортивної акробатики, панкратіону, дзюдо, боксу і карате. Перлиною став виступ вихованців обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів «Інваспорт» за пара-карате, які показали своїм одноліткам, що спортом можна і потрібно займатися, незважаючи на умовності.

Учні загальноосвітніх шкіл міста мали можливість також проявити себе і показати свою спритність в комбінованих естафетах. І хоча перемогла одна команда, нагороди і пам'ятні подарунки отримали всі, бо кожен, хто займається фізичною культурою і спортом, вже є переможцем у боротьбі за власне здоров'я, довголіття і квітуче майбутнє.

Організували Олімпійський урок Сумське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України, Департамент освіти і науки та управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації за підтримки управління освіти і науки Сумської міськради, повідомляє управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: