Завантаження ...

У День Незалежності України деякі сумські вулиці тимчасово перекриють

Під час заходів на відзначення Дня Незалежності України, 24 серпня, рух транспорту деякими вулицями Сум тимчасовими обмежать.



Під час заходів на відзначення Дня Незалежності України, 24 серпня, рух транспорту деякими вулицями Сум тимчасовими обмежать.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Лисенко.

У документі йдеться про те, що транспорт не курсуватиме: в період з 8:30 до завершення урочистої ходи, по вул. Петропавлівська від перехрестя «вул. Петропавлівська – вул. 20 років Перемоги» до перехрестя «вул. Петропавлівська – Покровська площа – вул. Соборна»; під час Параду вишиванок, з 18:30 до 19:00, Покровською площею від перехрестя «вул. Петропавлівська – Покровська площа – вул. Соборна» в напрямку перехрестя «вул. Героїв Сумщини – Покровська площа – вул. Гагаріна»; мостом через р. Псел в напрямку вул. Харківська; по вул. Харківська від мосту через р. Псел до перехрестя «вул. Харківська – вул. І. Сірка» (до зупинки громадського транспорту ТРЦ «Мануфактура»).

Увечері в період з 19:30 до 22:00 під час проведення масового заходу на стадіоні «Ювілейний» управління патрульної поліції в Сумській області обмежити рух транспорту на площі Театральній від перехрестя з вул. Петропавлівська; по вул. Гагаріна від перехрестя «вул. Героїв Сумщини – вул. Харківська – вул. Гагаріна»; по вул. Г. Кондратьєва від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. Перекопська» в бік Театральної площі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: