Завантаження ...

На Сумщині по факту ДТП за участі поліцейського призначино службове розслідування

Подія сталася вчора в Шосткинському районі. В результаті зіткнень двох автомобілів, одним з яких керував працівник поліції, тілесних ушкоджень зазнали обидва водії.



Подія сталася вчора в Шосткинському районі. В результаті зіткнень двох автомобілів, одним з яких керував працівник поліції, тілесних ушкоджень зазнали обидва водії. По даному факту одразу було розпочате кримінальне провадження і повідомлено Управління ДБР. В свою чергу очільник поліції Сумщини доручив провести службове розслідування, аби дати оцінку діям самого поліцейського.

Про дорожньо-транспортну пригоду в с. Макове на лінію «102» о 16.29 повідомив сам працівник поліції, який був одним з її учасників.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що в результаті зіткнення двох автомобілів : ЗАЗ – під керуванням жителя Шостки , 1978 р.н. і автомобіля ВАЗ 2107, за кермом якого знаходився працівник поліції Глухова , травм зазнали обидва учасники дорожнього руху. Водій автомобіля ЗАЗ був доставлений до лікарні.

По даному факту в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Під час проведення першочергових слідчих дій було встановлено,що поліцейський, перебуваючи на службі , повертався з Шостки на Глухів. Рухаючись головною дорогою с. Макове на нерегульованому перехресті з вул. Озерною допустив зіткнення з автомобілем ЗАЗ, який в цей час, здійснював розворот.

Про дану подію були повідомлені працівники Управління ДБР в Полтавській області.

Наразі проведено огляд місця пригоди, вилучені транспортні засоби, призначаються відповідні судові експертизи з метою встановлення причин ДТП та порушень правил дорожнього руху збоку водіїв.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: