Завантаження ...

На водоймах Сум влітку діє обмеження на рух маломірних суден

Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадує про те, що на міських водоймах з 20 травня по 1 вересня діє обмеження на рух маломірних (малих) суден (плавзасобів), оснащених двигунами



Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадує про те, що на міських водоймах з 20 травня по 1 вересня діє обмеження на рух маломірних (малих) суден (плавзасобів), оснащених двигунами, водних мотоциклів і подібних до них суден та заборона на їх використання в нічний час.

Відповідне правило діє ще з 2015 року і стосується «Блакитних озер» (з 10:00 до 18:00), озера Чеха та річки Псел (від мосту по вул. Прокоф’єва до мосту по вул. Героїв Крут, з притоками та затоками).

Підприємства, організації, установи, які планують організовувати на водних об’єктах міста змагання з технічних видів спорту, мають погоджувати дані заходи з виконавчим комітетом

Обмеження покликане сприяти охороні життя і здоров’я громадян, а також навколишнього природного середовища і не стосується спеціальних рятувальних та інших суден, які забезпечують безпеку людей на водних об’єктах, життєдіяльність міста та здійснюють охорону водних біоресурсів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: