Завантаження ...

Від платників Сумщини до місцевих бюджетів надійшло 252,7 млн. грн єдиного податку

Протягом чотирьох місяців поточного року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до місцевих бюджетів 252,7 млн. грн єдиного податку



Протягом чотирьох місяців поточного року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до місцевих бюджетів 252,7 млн. грн єдиного податку, це на 41,8 млн. грн, або на 19,8 відсотків більше, ніж у минулому році.

Значна сума сплаченого податку надійшла від фізичних осіб – підприємців, від них з початку 2019 року надійшло майже 153,3 млн. грн єдиного податку. Це на 33,2 млн. грн або 28 відсотків більше ніж минуло річ, очікувані надходження збільшено на 12 відсотків.

Юридичні особи – спрощенці перерахували протягом січня – квітня 26 млн. грн, індикативний показник виконано на 109 відсотків, додатково надійшло 2,1 млн. гривень. У порівнянні з минулим роком приріст надходжень становить майже 2,4 млн. грн або 110 відсотків.

Платники фіксованого сільськогосподарського податку, а це четверта група спрощенців, сплатили – 73,5 млн. грн єдиного податку. Збільшення сплати податку на 6,3 млн. гривень порівняно з минулим роком.

Прес-служба ГУ ДФС у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: