Завантаження ...

Після накладення обмежень житель Сумщини сплатив 21 тисячу гривень аліментів

Чоловік забув про власну дитину й впродовж 6 місяців не сплачував аліментів. Результатом такої невідповідальної поведінки стала заборгованість в розмірі понад 21 тисячі гривень.



Невиконання батьківського обов’язку в котрий раз стало підставою для прийняття спеціалістами юстиції вимушених заходів по відношенню до батька з Глухівщини, який заборгував понад 21 тисячу гривень аліментів.

Чоловік забув про власну дитину й впродовж 6 місяців не сплачував аліментів. Результатом такої невідповідальної поведінки стала заборгованість в розмірі понад 21 тисячі гривень. З метою відновлення прав дитини працівниками державної виконавчої служби було винесені постанови, спрямовані на тимчасове обмеження у праві користування зброєю, полювання, керування транспортними засобами та виїзду за межі України, що передбачено ініційованим Мін’юстом законом #ЧужихДітейНеБуває.

Реалізація даних заходів дозволила фахівцям юстиції відстояти інтереси сина на належні умови проживання – боржник повністю розрахувався та засвоїв, що не слід ухилятися від виконання батьківського обов’язку.

Управління юстиції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: