Завантаження ...

Сумські каратисти змагались у Черкасах

Збірна команда Сумської області, сформована обласним відділенням ВАК «IKA Госоку Рю Будо», виступила в 16-му Чемпіонаті України з фунакоші шотокан карате, який приймали в Черкаси.



Збірна команда Сумської області, сформована обласним відділенням ВАК «IKA Госоку Рю Будо», виступила в 16-му Чемпіонаті України з фунакоші шотокан карате, який приймали в Черкаси.

На рахунку команди 5 золотих, 10 срібних і 3 бронзових медалей.

В індивідуальних категоріях ката чемпіонами України стали вихованці тренера Анатолія Лозового: Марина Прокопенко (жінки 19 років і старше), Павло Онопрієнко (юніори 15-18 років) і Станіслав Чалий (юнаки 13-14 років), а також Аліса Зінутіна (дівчата до 10 років, тренер Віталій Гутенко).

Призові місця в індивідуальних змаганнях посіли Андрій Ковальов (ката), Костянтин Пузь (ката), Юрій Майфет (куміте), Анастасія Даміко (ката), Марина Прокопенко (куміте), Єгор Давидов (куміте), Емілія Руденко (куміте), Максим Непомнящий (ката), Андрій Москаленко (ката) і Артур Пономарьов (куміте).

У командному куміте золоту медаль завоювали дівчата до 10 років (Аліса Зінутіна, Емілія Руденко і Поліна Сапіч), другі місця посіли команди юнаків 11-12 років (Єгор Панасюра, Микита Цебінога і Ігор Побегайло), юнаків 13-14 років (Артем Козачок, Костянтин Пузь і Станіслав Чалий), чоловіків 19 років і старше (Юрій Майфет, Артур Пономарьов і Ярослав Новіков).

Переможці та призери представляють ДЮСШ «Авангард», Сумський держуніверситет, «IKA Госоку Рю Будо-Суми» та клуб «Воїн» (Конотоп). До чемпіонату їх готували тренери Анатолій Лозовий, Віталій Гутенко і Григорій Хлистенков.

На переможців чекають нові випробування: Чемпіонат Світу WUKF (Братислава, червень), Чемпіонат Європи WUKF (Оденсе, Данія, жовтень), Чемпіонат Світу FSKA (Лондон, грудень).

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: