Завантаження ...

Поліцейські Сумщини знайшли наркотики, заховані у гаражі

Близько 50 грамів ймовірної марихуани зберігав у схованці свого гаража 45-річний житель Шостки. Однак все таємне рано чи пізно стає явним



Близько 50 грамів ймовірної марихуани зберігав у схованці свого гаража 45-річний житель Шостки. Однак все таємне рано чи пізно стає явним – правоохоронці, незважаючи на всі його намагання, криївку знайшли, її вміст вилучили та направили на експертизу.

Співробітникам кримінального розшуку Шостки стала відома інформація, що один з мешканців Шостки може зберігати вдома наркотики. Отримавши санкцію суду на проведення обшуку, правоохоронці навідались до житла 45-річного чоловіка.

Під час огляду домоволодіння громадянина правоохоронці знайшли у гаражі пластикові пакети з сухою речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, та саморобний пристрій для вживання наркотиків, зі специфічним нашаруванням у середині.

Знайдене поліцейські вилучили та направили на експертизу.

У своє виправдання чоловік каже, що зберігав «травичку» для власного вжитку.

Наразі у поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: