Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу виявлено два боєприпаси часів минулих війн

11 квітня о 10:55 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про виявлення предметів схожих на боєприпаси під час земляних робіт у полі с. Пологи Охтирського району.



11 квітня о 10:55 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про виявлення предметів схожих на боєприпаси під час земляних робіт у полі с. Пологи Охтирського району. Небезпечні знахідки, ідентифікували як 152-мм та 122-мм артилерійські снаряди, що знаходилася на відстані 300 м від житлових будинків.

На місцях виявлення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій (м.Ромни).

Рятувальники наголошують, що при знаходженні боєприпасів не можна їх навіть торкатися, а тим більше намагатися перенести. У жодному разі не користуватися поблизу засобами зв’язку, це може спровокувати вибух. Про можливу небезпеку треба повідомити оточуючих та негайно поінформувати оперативні служби за номером «101» або «102».

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: