Завантаження ...

Над впровадженням «електронного квитка» працюють у Сумах

На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка у Сумах створено робочу групу з питань реалізації повноважень виконавчих органів у сфері автоматизованої системи обліку оплати проїзду



На виконання доручення міського голови Олександра Лисенка у Сумах створено робочу групу з питань реалізації повноважень виконавчих органів у сфері автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності.

Про це під час щопонеділкової апаратної наради повідомив начальник профільного відділу Сергій Яковенко. За його словами, до складу робочої групи увійшли фахівці відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, департаменту фінансів, економіки та інвестиій, департаменту соціального захисту населення, правового управління, управління стратегічного розвитку міста, відділу інформаційних технологій та комп′ютерного забезпечення, КП «Електроавтотранс».

Наразі члени робочої групи розглядають досвід впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті в інших містах України, опрацьовують можливі шляхи її реалізації за рахунок коштів міського бюджету та за рахунок коштів інвесторів, розглядають процедуру пільгових перевезень при впровадженні даної системи.

Очільник Сум Олександр Лисенко наголосив, що питання реалізації повноважень виконавчих органів у сфері автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності виноситиметься на сесію міської ради, тому його потрібно вирішувати спільно з депутатами.

«Багато таких нюансів, з якими самотужки ви не впораєтесь. Тому працюйте спільно депутатами, запрошуйте їх на засідання робочої групи», – сказав Олександр Лисенко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: