Завантаження ...

Протягом вихідних поліція Сумщини викрила одинадцять злочинів, пов’язаних із наркотиками

Патрулюючи вулиці міста Суми, в поле зору поліції потрапили двоє місцевих жителів. Чоловіки при появі поліцейських вирішили змінити напрямок руху.



Патрулюючи вулиці міста Суми, в поле зору поліції потрапили двоє місцевих жителів. Чоловіки при появі поліцейських вирішили змінити напрямок руху. А коли правоохоронці вирішили їх перевірити та попросили показати свої кишені, чоловіки дістали згортки з марихуаною.

Ще двох жителів обласного центру виявили під час огляду автомобілів. Один з них роз’їжджав містом зі згортком марихуани та пристроєм для її паління, у іншого в салоні автомобіля окрім марихуани правоохоронці знайшли ще й так звані «солі».

Інших любителів марихуани виявили працівники Роменського, Шосткинського, Путивльського та Середино-Будського відділів та відділень поліції. 39-річний сумчанин, раніше судимий 42-річний шосткинець та 29-річний житель Середино-Буди на кухні зберігали згортки з марихуаною, яку, запевняли, іноді курили, а 25-річний путивлянин зберігав наркотики в підвальному приміщенні, подалі від очей рідних.

Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження. А у відношенні всіх фігурантів за зберігання наркотиків без мети збуту відкрили кримінальні провадження за відповідними частинами ст.309 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: