Завантаження ...

У Сумах поліція виявила в агітатора пістолет (+відео)

При проведенні поверхневої перевірки (відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію») поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет.



При проведенні поверхневої перевірки (відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію») поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет. В обстановці, що склалася, аби уникнути можливості створення небезпечної ситуації для оточуючих, відповідно до ст. 45 Закону України «Про Національну поліцію», поліцейські застосували спеціальні засоби (кайданки). Після цього для з’ясування всіх обставини чоловіків доставили до відділу поліції.

«Будь-які порушення виборчого законодавства мають піддаватися, насамперед, неупередженій та принциповій оцінці винятково в рамках правового поля, незважаючи на те, до якої політичної партії чи сили відносять себе правопорушники. Будь-які спроби втягнути в брудні політичні ігри працівників поліції жодним чином не завадять нам виконати наш обов’язок перед державою і народом в частині забезпечення законності та правопорядку», – наголосив очільник поліції Сумщини Микола Лушпієнко.

Поліція Сумської області 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: