Завантаження ...

У Сумах представили виставку проектів учасників конкурсу на реконструкцію Театральної площі (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, виставку робіт учасників конкурсу на реконструкцію Театральної площі представили сьогодні у Сумах.



Як повідомив сайт UA:Суми, виставку робіт учасників конкурсу на реконструкцію Театральної площі представили сьогодні у Сумах. Знаходиться вона на другому поверсі управління архітектури міста, на Воскресенській,8А. Переглянути можна упродовж тижня, до 1-го березня.

Конкурс проводився з 16 жовтня минулого по 9 січня цього року. Два тижні тому журі визначило тих, хто посів друге і третє місця. Перше вирішили не присуджувати. Результатами ж конкурсу задоволені не всі учасники.

Головний архітектор Сум Андрій Кривцов коментувати це відмовився. Сказав, що обґрунтували свою думку у протоколі – його надіслали цим учасникам. Згідно з документами, розміщеними на сайті Сумської міськради, всі проектні пропозиції допустили до конкурсу, а така кількість учасників – 6-ть, бо саме стільки було надано проектних пропозицій.

Мова йде про 6 га у центрі Сум – їх і виносили на конкурс. Сама Театральна площа займає 1,5 га. Вона, як і театр ім.Щепкіна побудована у 1980 році. На території розташовані фонтани, які вже понад 20 років не працюють. Востаннє ж реконструкцію Театральної площі частково робили у 2017 році.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: