Завантаження ...

У Сумах презентували художній проект «Культурний стан» (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, художній проект під такою назвою презентували у підвальному приміщенні Конгрес-центру СумДУ. Поряд розмістилася фотовиставка



Як повідомив сайт UA:Суми, художній проект під такою назвою презентували у підвальному приміщенні Конгрес-центру СумДУ. Поряд розмістилася фотовиставка, присвячена джазовим подіям у Сумах за останній рік. Проекти презентували у рамках фестивалю «JAZZBEZ».

Підвальне приміщення Конгрес-центру СумДУ за кілька днів поприбирали й перетворили в так зване джазосховище, на стінах висять картини, художники готуються до відкриття культурного стану, а музиканти проводять останню репетицію перед відкриттям вечора джазової музики.

Разом із картинами, у холі до підвального приміщення, презентували фотовиставку робіт, присвячену джазовим подіям, які відбувалися у Сумах протягом останнього року. Про те, хто з сумчан був частим гостем на джазових вечорах – розповів куратор виставки Сергій Чепульський:

Підвальне приміщення зробили локацією для розміщення художнього проекту «Культурний стан», фотовиставки та відкриття фестивалю «JAZZBEZ» через політичні події в Україні.

«Ми прийшли до цього не з доброго життя, а з того що в країні оголосили воєнний стан і ми всі були в стресі», – розповіла співорганізаторка фестивалю «JAZZBEZ» Ольга Ковалевська.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: