Завантаження ...

Сумські патрульні виявили крадіїв акумуляторів (+фото)

11 грудня, вранці, близько 4-ї години, на вулиці Інтернаціоналістів, екіпаж патрульних поліцейських зупинив автомобіль Daewoo Lanos з номерними знаками Дніпропетровської реєстрації



11 грудня, вранці, близько 4-ї години, на вулиці Інтернаціоналістів, екіпаж патрульних поліцейських зупинив автомобіль Daewoo Lanos з номерними знаками Дніпропетровської реєстрації, водій якого рухався з порушенням ПДР.

У салоні знаходився 18-річний водій та 28-річний пасажир.

«Одразу було помітно, що під час перевірки документів чоловіки дуже нервують. Далі, ми попрохали відкрити багажне відділення для проведення візуального огляду. У багажнику знаходилися три акумулятори, історію походження яких громадяни не змогли пояснити, а також номерні знаки іноземної реєстрації. До того ж, в автівці були інструменти для відкручування акумуляторів та їх кріплень», — розповідає інспектор 2-ї роти батальйону УПП в Сумській області Євген Рубан.

Поліцейські викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Слідчий вилучив акумулятори.

Уже близько 7-ї години, на лінію 102 звернувся, 48-річний чоловік, який повідомив про викрадення зі свого авто, який був припаркований на проспекті Михайла Лушпи, акумулятору. Патрульні доставили заявника до відділу поліції, де він впізнав один з акумуляторів, який був вилучений з Daewoo Lanos.

Наразі слідчі з'ясовують усі обставини даної справи.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: