Завантаження ...

Дзюдоїсти Сумщини змагались у Гаазі

Турнір з дзюдо серії «Гран-Прі» відбувся у голландській Гаазі. Студентка ГНПУ ім..Довженка Марія Скора (вк 57 кг) у першій сутичці групового турніру програла суперниці з Китаю Вен Чанг.



Турнір з дзюдо серії «Гран-Прі» відбувся у голландській Гаазі.

Студентка ГНПУ ім..Довженка Марія Скора (вк 57 кг) у першій сутичці групового турніру програла суперниці з Китаю Вен Чанг.

Сумчанин Артем Хомула (вк 73 кг) на груповому етапі переміг грека Георгіса Маркаріана, а у півфіналі програв бразильцю Едуардо Барбоса.

У вазі до 90 кг роменчанин Дмитро Бережний у групі поступився у першій сутичці голландцю Ноелу Ван Т Енду. Випускник СумДУ Кеджау Ньябалі переміг Рафаля Козловскі з Польщі і у фіналі програв Александару Куколжи з Сербії. У «втішному» півфіналі Кеджау святкував перемогу над Автанділом Црікішвілі з Грузії, а у «бронзовій» сутичці поступився словаку Петеру Зілка.

У ваговій категорії 100+ студент СумДУ Адрій Колесник переміг спортсмена з Тунісу Файселя Джабала, а у фіналі групи програв Владуту Сімонеску з Румунії. У «втішному» півфіналі Андрій програв поляку Мацею Сарнацкі.

Олександр Качанов, для порталу MistoSumy.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: