Завантаження ...

Поліцейські Сумщини викрили зловмисницю, що обікрала свого знайомого

Залишившись ночувати у доброзичливого господаря, 47-річна жінка на ранок його обікрала. З гаманця чоловіка вона вкрала 100 доларів США та віддала знайомому, якому їх заборгувала.



Залишившись ночувати у доброзичливого господаря, 47-річна жінка на ранок його обікрала. З гаманця чоловіка вона вкрала 100 доларів США та віддала знайомому, якому їх заборгувала. В поліції таку спробу вирішення фінансових проблем визнали злочинною та притягли жінку до кримінальної відповідальності.

З заявою про крадіжку до працівників поліції звернувся житель Шостки, який розповів, що з його квартири викрадена чимала сума грошей. У скоєному він запідозрив своїх знайомих, з якими напередодні розпивали спиртні напої у нього вдома.

«Опитавши всіх учасників застілля, в поле зору потрапила 47-річна мешканка Шостки, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – А коли її розшукали та поспілкувались з нею, жінка зізналась у скоєному. За її словами, того вечора вона залишилась ночувати у доброзичливого господаря. А прокинувшись, побачила на столі гаманець з грошима. Звідти взяла 100 доларів США та віддала їх знайомому у рахунок погашення свого боргу».

Наразі відносно жінки слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: