Завантаження ...

На Сумщини викрили чергових «поціновувачів» наркотиків

Протягом доби працівники поліції виявили шістьох жителів області у зберіганні марихуани та «психотропів». За зберігання їх власникам загрожує кримінальна відповідальність.


Протягом доби працівники поліції виявили шістьох жителів області у зберіганні марихуани та «психотропів». За зберігання їх власникам загрожує кримінальна відповідальність.

Патрулюючи вулиці міста Конотоп в поле зору правоохоронців потрапив 37-річний житель району. Чоловік дивно поводився і запримітивши працівників поліції вирішив перейти на іншу сторони вулиці. А коли його зупинили, аби перевірити, при поверхневому огляді речей знайшли та вилучили згорток з готовою до вживання марихуаною. В цей же час у Великописарівському районі працівники поліції викрили у зберіганні марихуани і 36-річного чоловіка. Останній зізнався, що наркотики його, які він власноруч виростив та за допомогою яких він останнім часом розслабляється.

Ще двох любителів марихуани виявили кролевецькі правоохоронці під час санкціонованих обшуків домоволодінь 33-річного чоловіка та 23-річного молодика.

А от у Сумах працівники патрульної поліції виявили 40-річного місцевого та його 23-річного приятеля. У обох при поверхневій перевірці в кишенях одягу виявили психотропні пігулки та амфетамін.

Вилучене працівники поліції направили на експертне дослідження, за результатами чого будуть прийняті відповідні рішення. А за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, в залежності від тяжкості злочину, за ст. 309 Кримінального кодексу України, всім зловмисникам загрожує покарання у вигляді сплати штрафу чи навіть ув’язнення на строк від трьох до восьми років.

Відділ комунікації поліції Сумської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: