Завантаження ...

Житель Сумщини за гостинність віддячив крадіжкою

У Глухові 23-річний зловмисник, гостюючи у знайомої його матері, вирішив її обікрасти. «Спокусився» він на золото та 200 доларів США



У Глухові 23-річний зловмисник, гостюючи у знайомої його матері, вирішив її обікрасти. «Спокусився» він на золото та 200 доларів США, за які тепер доведеться «сплатити» кримінальною відповідальністю.

Із заявою про крадіжку до поліції Глухівського відділу звернулась 48-річна місцева жителька. Вона розповіла, що після візиту сина її подруги з будинку зникли гроші та золото.

Поліцейські одразу розшукали ймовірного підозрюваного У скоєному він зізнався та розповів, що напередодні сам напросився до жінки в гості. Запізнившись на свій рейсовий автобус, попросився переночувати. А наступного дня, коли він прокинувся, господарки вдома вже не було, пішла на роботу, тож він, прихопивши її золоту каблучку і гроші, поїхав гуляти.

Гроші молодик витратив на розваги, а каблучку вже повернув жінці. Пообіцяв всю суму викрадених ним грошей віддати найближчим часом. Проте в поліції вже відкрили за цим фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.185 КК України (Крадіжка). Зловмиснику загрожує покарання від сплати чималого штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: